Foxtrot
Death of Stalin, The
Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer, Het
God's Own Country
I Am Not a Witch
Skyldige, Den (The Guilty)
Wild Pear Tree, The
Claire Darling
Happy Prince, The
P.E.A.R.L.
Ragazza Nella Nebbia, La
Wordt verwacht
Release: TBA 2018

In een afgelegen dorp in Zambia wordt een 9-jarig meisje beschuldigd van hekserij en verbannen naar een door de overheid georganiseerd rondreizend heksenkamp. Alle heksen zijn er met een lang lint aan een spoel gebonden. Men vertelt het meisje dat ze zal veranderen in een geit, mocht ze ontsnappen. Oudere vrouwen ontfermen zich over haar en noemen haar Shula. De overheidsfunctionaris Mr Banda is nieuwsgierig geworden naar de toverkrachten van Shula en neemt haar mee naar huis. Hij stelt haar voor aan de pers en laat haar opdraven in televisieshows.

Release: 18-07-2018

Een vrouw die gekidnapt wordt, slaagt er in de nooddienst te telefoneren. Maar de lijn wordt brutaal verbroken. Om haar terug te vinden, kan de politieman die haar oproep ontving, enkel rekenen op zijn intuïtie, verbeelding en zijn telefoon.

Release: TBA 2018

De film vertelt het verhaal van Sinan, die een passie heeft voor literatuur en altijd al schrijver heeft willen worden. Wanneer hij terugkeert naar zijn geboortedorp op het Turkse platteland, zet hij alles op alles om geld bijeen te schrapen om zijn boek te kunnen publiceren. Maar de schulden van zijn vader halen hem in.

Release: TBA 2018
Release: TBA 2018
Release: TBA 2018
Release: TBA 2018