Club Zero
Goodbye Julia
Monk and The Gun, The

Nieuws

maandag 3 juni 2019

CINEMEMBER ZET ZICH IN VOOR BETERE TOEGANG VOOR JONGEREN TOT KWALITEITSFILMS.

Het onafhankelijke Europese platform CineMember.eu werkt aan een pan-Europese uitbreiding met als doel heel Europa toegang te geven tot onafhankelijke kwaliteitscontent. 

CineMember zet zich met name in voor het bereiken van jonge doelgroepen (onder 30) door middel van speciale kortingen en ‘addons’. Hiervoor zijn plannen gemaakt met onder andere Cineville en CJP, een cultuurpas voor jongeren. 

CineMember.eu is geïnitieerd door filmdistributeur September Film en werkt in de Benelux samen met onder andere Cinéart, Paradiso, Lumière en Cinemien. Buiten de Benelux streeft het platform naar een franchise model dat onafhankelijke Europese distributeurs de mogelijkheid biedt om aan te haken en zo een duurzame toekomst voor arthouse-content te garanderen.

CineMember is in gesprek met verschillende partijen in zowel binnen als buiten de Benelux. Uitbreiding buiten de Benelux is in de loop van 2020 voorzien in Scandinavië en enkele Oost-Europese territoria. Binnen de Benelux ligt de focus op het verder uitbreiden van het aanbod én het vergroten van de zichtbaarheid van het platform in zowel het Nederlands sprekende deel van de Benelux als het Franstalige gedeelte.

Club Zero