Successeur, Le
20.000 Especies De Abejas
Terrestrial Verses
Northern Comfort

Nieuws

vrijdag 20 maart 2020

Huidige bioscoopreleases zijn tijdelijk beschikbaar op video on demand

Terwijl de filmhuizen hun deuren hebben moeten sluiten in deze zware tijden, hebben een aantal Belgische VOD platformen samen met onafhankelijke Belgische distributeurs en producenten de koppen (digitaal weliswaar) bij elkaar gestoken teneinde het huidige filmaanbod te blijven aanbieden aan het publiek. Dit digitaal initiatief geldt voor films die in de bioscoop nog te zien waren de dag van de sluiting van de zalen en zal duren zolang de cinema ‘s gesloten blijven. Dit aanbod zal dus op de video on demand-platformen aanwezig zijn tegen een bioscoopprijs van € 7,99.

Belgische onafhankelijke filmdistributeurs en -producenten zoals Cinéart, Cinemien, Imagine, Lumière, O’Brother en September Film hebben een akkoord gevonden met de VOD-platformen Proximus Pickx VOD, Voo, Dalton.be, Lumierefilms.be en Universcine.be om de films op te vangen die net voor of net na de aankondiging van de sluiting van alle zalen, in de bioscoop zijn uitgekomen. Andere distributeurs zullen zeker nog in de komende dagen deze groep bijtreden.

Vanuit September Film worden de volgende titels aangeboden: OUT STEALING HORSES, MATTHIAS ET MAXIME en LA VÉRITÉ.

Een volledig nieuw en gezamenlijk initiatief dat de filmliefhebbers zal toelaten om vanuit hun zetel te blijven genieten van de meest recente bisocoopfilms.

Het is vanaf 20 maart (Lumière en Dalton nu al) dat de eerste films beschikbaar zullen, zijn voor de prijs van € 7,99. De lijst zal heel regelmatig worden aangevuld met nieuwigheden de komende dagen en weken.

Van zodra de bioscopen weer open mogen, wordt dit uitzonderlijke aanbod stopgezet om opnieuw plaats te laten aan het grotere scherm.

Terrestrial Verses