Ich Bin Dein Mensch
Peter von Kant
Story of My Wife, The

Nieuws

maandag 2 maart 2015

September Film Releases 2015

STILL ALICE 18/03/2015 - Een linguïst begint woorden te vergeten, en krijgt dan een verpletterende diagnose gesteld.

ICH SEH ICH SEH 22/04/2015
- In een afgelegen huis aan de rand van een bos wacht een tienjarige tweeling op de terugkeer van hun moeder na haar behandeling bij een plastisch chirurg. Wanneer ze eenmaal thuiskomt, twijfelen ze aan haar identiteit.

DURAK (THE FOOL) april 2015
- Dima, een eerlijke en idealistische loodgieter, besteedt zijn vrije tijd aan studeren om zijn droom van ooit ingenieur te worden te kunnen verwezenlijken. Op een avond laat hij zijn familie thuis om een lek te gaan repareren in een vervallen woonblok waarin de armsten van de stad wonen. Maar wat hij daar aantreft tart alle verbeelding!

THE SEARCH 06/05/2015
- De film speelt zich af tijdens de tweede Tsjetsjeense oorlog in 1999 en vertelt het verhaal van vier mensen die elkaars pad zullen kruisen.

VENTOUX 20/05/2015
- Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselend.

DANCING ARABS (MON FILS) 27/05/2015
- Eyad, een Arabische jongen uit het Arabisch-Israëlische stadje Tira, wordt door zijn ouders naar een prestigieuze joodse kostschool in Jeruzalem gestuurd. Daar worstelt hij met alles en iedereen, behalve met zijn enige, echte vriend Yonatan.

Story of My Wife, The